memorial Marius Petrescu 2018În organizarea Clubului Sportiv Școlar Călărași și a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Călărași s-a desfășurat sâmbătă, 20.10.2018 pe Stadionul Municipal concursul de atletism Memorialul "Marius Petrescu".

Competiția interjudețeană de atletism, ajunsă la cea de a XX-a ediție, a reunit la start 14 cluburi și 245 de participanți toate categoriile de copii și juniori : CSS Ploiești, CS Rapid București, CS Iacris - CSS Dinamo București, CSM București, CSS 4 București, CSS 6 București, CS Armada Sud București, CSS Slobozia, CSM Unirea Slobozia, CS Axiopolis Cernavodă, CSS Medgidia, AS Venus Amara, CSS Călărași și CSM Călărași.

Printre participanți s-a numărat și medaliatul cu bronz de la Campionatul Mondial de cadeți din 2017, Bucșă Samuel (lungime) de la CSM Călărași, iar printre organizatori fosta sportivă a CSS Călărași - Mihai Alexandra, finalistă în proba de triplusalt la Campionatul Mondial de juniori 2016.

Sportivii clasați pe primele locuri au fost premiați de organizatori cu diplome și medalii, iar toți participanții au primit dulciuri. În clasamentul pe cluburi s-a impus și în acest an CSS Ploiești, urmat de CS Rapid București și CS Iacris-CSS Dinamo București.

Mulțumim participanților și voluntarilor care ne-au sprijinit în organizare!

Rezultatele înregistrate în competiție le puteți găsi aici


Anunț selecție sportivi

afis CSS 2017 small2