BalkanChampU18 4CN S U23 et1 17.01.2020Deși este doar în primul an de juniorat U20 Ștefan a dominat sezonul de sală în proba de triplusalt în acest început de an. După trei participări în competițiile naționale de sală pe care le-a câștigat, iar performanțele sale s-au îmbunătățit constant, culminând cu un record personal (14,32 m), el a fost selecționat în lotul național al României care va participa la Campionatul Balcanic indoor U20 ce se va desfășura la Istanbul, Turcia duminică, 9 februarie 2020. El va fi însoțit la această competiție puternică de antrenorul său de la Clubul Sportiv Școlar Călărași, prof. Marius Tătaru.

Federația Balcanică de Atletism (ABAF) numără în prezent numai puțin de 21 de țări : Albania, Armenia, Austria, Azerbaijan, Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Georgia, Grecia, Israel, Kosovo, Macedonia de Nord, Moldova, Muntenegru, România, Serbia, San Marino, Slovenia, Turcia și Ukraina.

După participarea la Campionatul Balcanic Ștefan va participa în 21-22 februarie la finala Campionatului Național indoor U20 unde își va apăra titlul de campion național cucerit anul trecut.